Filler behandeling

Neus- lippenplooi

Een opgewekt uiterlijk

De lijn langs de neus richting de mondhoeken noemen we de neus-lippenplooi. Deze plooi kan met de tijd door het verlies van elasticiteit in de huid steeds dieper worden. Door het verliezen van stevigheid in de huid zakt onderhuids vetweefsel vanuit het gebied van de jukbeenderen als het ware omlaag. Hierdoor ontstaat een plooi die op een gegeven moment zo diep is dat het voor een vermoeide of norse uitstraling zorgt.

Neus-lippenplooi Neus-lippenplooi
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

Door middel van een filler behandeling kunnen onze artsen de groef, de zogeheten plooi tussen mond en neus opvullen. Hierdoor verdwijnt deze diepe lijn al vrijwel direct na een eerste behandeling. 

Met een arts bespreek je alle mogelijke opties en kijken jullie samen naar de beste behandeling voor jouw gezicht. Zo kan bijvoorbeeld met een fillerbehandeling van de jukbeenderen het effect van de neus-lippenplooi behandeling vergroten. Het meenemen van de jukbeenderen werkt enorm liftend aan de bovenkant van het gezicht, waardoor de neus-lippenplooi minder zichtbaar wordt. Dit verbetert de balans van het gezicht en zorgt voor een meer sprankelende en stralende gelaatsuitdrukking

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek is er voldoende tijd en ruimte om bovenstaande mogelijkheden te bespreken.

neuslip1a neuslip1b
neuslip2a neuslip2b

De behandeling

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

15 minuten

Pijn

Milde pijn (5 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 400

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Nadat je gezondheid in kaart is gebracht, er foto’s van het gezicht zijn gemaakt en het toestemmingsformulier is getekend zal de neuslippenplooi worden ingesmeerd met een verdovende crème. De behandeling zelf duurt slechts enkele minuten. Met een ultradun naaldje zet de arts vijf tot tien prikjes per plooi. Nadat het gebied lichtelijk gemasseerd is, is er tijd en ruimte om het gebied nog even koelen. Wil je eventuele blauwe plekjes voorkomen dan is het raadzaam om vooraf starten met Arnica druppels. Start met het slikken van deze druppels vijf dagen voor de behandeling. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist.
Hersteltijd
Na een filler behandeling voor de neus-lippenplooi kun je last hebben van zwelling en/of blauwe plekken. De plek mag direct na de behandeling gekoeld worden met ijs. Je hoeft sociale afspraken zeker niet uit de weg te gaan na een behandeling, eventuele blauwe plekjes mag je de volgende dag weer gerust camoufleren met make-up.
Na de behandeling
De artsen van Dikrama Clinics adviseren na de behandeling geen make-up aan te brengen. De eerste 3 dagen na de behandeling mag je geen bezoek brengen aan een zonnebank of sauna. Vermijd ook buiten directe zonnestralen en draag een goede SPF op het gezicht. Plan gedurende twee weken geen enkele intensieve gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialist. Indien nodig maken wij na 2 weken een controle afspraak.
Duur resultaat
Onze artsen gebruiken veel liever minder product bij het eerste bezoek aan ons. Na twee weken zien wij je graag op de controleafspraak, mocht de arts tijdens deze controle afspraak tot de conclusie komen dat een lichte touch up nodig is, is daar tijdens deze afspraak tijd voor. De artsen van Dikrama clinics bestuderen elk gezicht grondig om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te realiseren. Less is bij ons altijd more! De filler die de artsen van Dikrama clinics gebruiken (Hyaluronzuur) wordt gemiddeld binnen twaalf maanden na de behandeling van de neus-lippenplooi afgebroken door het lichaam. Dit betekent dat je een behoorlijk lange tijd kan genieten van jouw (nieuwe) meer uitgeruste en zachter uiterlijk.
Vóór de behandeling
Nadat uw gezondheid in kaart is gebracht, er foto’s van uw gezicht zijn gemaakt en u het toestemmingsformulier heeft ondertekend zal de neuslippenplooi worden ingesmeerd met een verdovende crème. 
De behandeling zelf duurt slechts enkele minuten. Met een ultradun naaldje zet de arts vijf tot tien prikjes per plooi. Nadat het gebied lichtelijk gemasseerd is, is er tijd en ruimte voor u om het gebied nog even koelen. 
Om eventuele blauwe plekjes te voorkomen kunt u vooraf starten met Arnica druppels. Start met het slikken van deze druppels vijf dagen voor de behandeling. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist.
Na de behandeling
De artsen van Dikrama Clinics adviseren na de behandeling geen make up aan te brengen. De eerste 3 dagen na de behandeling mag u geen bezoek brengen aan een zonnebank of sauna. Vermijd ook buiten directe zonnestralen en draag een goede SPF op uw gezicht. Plan gedurende twee weken geen enkele intensieve gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialist. 
Indien nodig maken wij na 2 weken een controle afspraak.
Hersteltijd
Na een filler behandeling voor de neus-lippenplooi kunt u last hebben van zwelling en/of blauwe plekken. U mag direct na de behandeling koelen met ijs. U hoeft sociale afspraken zeker niet uit de weg te gaan na een behandeling, eventuele blauwe plekjes kunt u de volgende dag weer gerust camoufleren met make-up.
Duur resultaat
Onze artsen gebruiken veel liever minder product bij uw eerste bezoek aan ons. Na twee weken zien wij u weer op de controleafspraak, mochten u en de arts tijdens deze controle afspraak tot de conclusie komen dat een lichte touch up nodig is, is daar tijdens deze afspraak tijd voor. De artsen van Dikrama clinics bestuderen uw gezicht grondig voor zo een natuurlijk mogelijk resultaat. Less is bij ons altijd more! De filler die de artsen van Dikrama clinics gebruiken (Hyaluronzuur) wordt gemiddeld binnen twaalf maanden na de behandeling van de neus-lippenplooi afgebroken door het lichaam. Dit betekent dat u dus een behoorlijk lange tijd kan genieten van uw (nieuwe) uitgeruste en zachte uiterlijk.

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op eeen hyaluronzuur filler uiterst klein. Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, is dat geen reden tot zorg. Veelal is dit goed weg te masseren. Tevens is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven iedereen een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

De artsen van Dikrama Clinics zijn BIG geregistreerd (lid van de NVCG, NVDV, NVCD en NHG) en gebruiken alleen Botuline Toxines en rimpelvullers van A-merken.

Veiligheid is een van de belangrijkste criteria waar wij onze rimpelvullers en Botuline Toxine op selecteren. De merken waar Dikrama Clinics mee behandelt zijn al tientallen jaren op de markt en zijn met deze merken al 5-40 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Deze grote aantallen geven aan dat de kans op onverwachte complicaties zeer klein is. Daarnaast heeft onze arts Petra Dikrama ervaring met het behandelen van filler complicaties op de complicatie filler polikliniek in het Erasmus MC.

Kosten neus-lippenplooi opvullen

1 ml
400
2 ml
700
3 ml
900
4 ml
1200
5 ml
1500

Veelgestelde vragen

De artsen van Dikrama clinics gebruiken een hyaluronzuur filler. Deze filler heeft onze voorkeur omdat deze mooie natuurlijke resultaten geeft en actief kan worden opgelost (indien nodig). Dit is een zeer belangrijke bijkomstigheid mochten er onverwachts complicaties optreden. 

Nee, wij staan voor mooi oud worden met behoud van eigen gelaatstrekken. Omdat wij altijd werken volgens de less is more filosofie zijn we relatief terughoudend met opvullen. Wij vullen in eerste instantie liever met minder product op en maken daarna (indien nodig) een vervolgplan. Bij ons loop je met een tevreden lach de kliniek uit.