Drs. Jocelyne Dikrama

Cosmetisch Arts - Huisarts

BIG: 8908215001

Jocelyne Dikrama heeft oprechte interesse in de persoon achter de hulpvraag. Dat zij na het afronden van de opleiding geneeskunde heeft gekozen om verder te studeren voor huisarts, was voor haar omgeving dan ook geen verrassing. Het welzijn van de mensen om haar heen staat met stip op nummer 1 op haar prioriteitenlijstje. Zij is die grote zus die je altijd al had willen hebben. 

In de zorg voor haar patiënten is het voor haar belangrijk dat naast de reguliere curatieve zorg er vooral aandacht is voor preventie. Met als doel balans van lichaam en geest. Hierin vormt lifestyle een belangrijk onderdeel om te streven naar gezondheid en happiness.

Jocelyne doet alles wat ze doet met zorg en aandacht, op deze liefhebbende manier runt ze ook haar huisartsenpraktijk en deze werkwijze neemt ze natuurlijk mee naar de kliniek. 
Ze legt met zorg en aandacht de behandelmogelijkheden uit en maakt samen met de patiënten de juiste behandelkeuze ter bevordering van gezondheid en vitaliteit. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een infuustherapie behandeling. 

Als arts koestert zij, naast de aandacht voor het algehele welzijn van haar patiënten, een speciale liefde voor de huid. Het combineren van beide vakken vormt voor haar het perfecte geheel. Jocelyne vindt het belangrijk om hierin de juiste balans te zoeken tussen esthetisch haalbaarheid en behoud van eigenheid en natuurlijkheid. “Ouder worden is immers een geschenk dat we op een gezonde manier dienen te omarmen”.

Dokter Jocelyne Dikrama