Filler behandeling

Liquid Facelift

De facelift zonder operatie

De liquid facelift kan men gerust baanbrekend noemen. Het is namelijk de eerste facelift met fillers die bij verslapping van de huid een uitstekend alternatief is voor de bekende operatieve facelift. Bij een liquid facelift verstevigen de artsen van Dikrama Clinics de huid door middel van fillers op basis van hyaluronzuur. De opgelopen schade aan de huid wordt hierdoor geminimaliseerd en de huidstructuur wordt verbeterd.

liquid-voor liquid-na
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

De verandering in het gezicht na een Liquid facelift is subtiel, maar desondanks zullen de complimenten je om de oren vliegen. Een liquid facelift zorgt namelijk voor een ware glow. De huid wordt strakker en stralender.

Wanneer je het gevoel krijgt dat jouw uiterlijk niet meer past bij hoe je je van binnen voelt, kan een liquid facelift dé oplossing zijn. Deze behandeling herstelt lichte tot matige verslappingen in het gezicht. Met een liquid facelift worden rimpels en plooien minder zichtbaar en worden de contouren juist weer aangescherpt. En dit allemaal zonder een risicovolle operatie. Waar voorheen altijd huid weggesneden werd voor een liftend resultaat, maken de artsen van Dikrama Clinics gebruik van fillers om zo het volume weer terug te krijgen. Er komt geen mes aan te pas! Een liquid facelift heeft een prachtige werking zonder littekens.

Welke liquid facelift het beste bij je past, wordt besproken tijdens de gratis intake. Op basis van jouw wensen stellen we een behandeling op maat samen.

liquid-voor2 liquid-na2
Liquid Facelift Vóór Liquid Facelift Na
Liquid facelift Fillerbehandeling: kaaklijn verstrakken
IMG_0593-2-bewerkt IMG_0593-2-bewerkt3

De behandeling

Voorbereiding

Consult met de behandelend arts

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

20 minuten

Pijn

Milde pijn (5 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 750

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Start 5 dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Hersteltijd
Deze fillerbehandeling laat niet tot nauwelijks sporen achter. Na een liquid facelift behandeling is er in de eerste dagen wel kans op een kleine zwelling en wat blauwe plekjes. De zwelling duurt gelukkig maar enkele dagen. Een dag na de behandeling mag je de eventuele blauwe plekjes bedekken met make-up.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn Coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied. De geïnjecteerde huid niet masseren. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. In de eerste twee weken geen intensieve gezicht (verzorgende) behandeling ondergaan, zoals laser, peeling of scrubben.Vermijd de eerste week na de behandeling de zon en ga niet onder de zonnebank. Gebruik altijd een crème met SPF.
Duur resultaat
Men kan gemiddeld 12 maanden lang genieten van een liquid facelift.
Vóór de behandeling
Start 5 dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn Coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied. De geïnjecteerde huid niet masseren. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. In de eerste twee weken geen invasieve gezichtsverzorgende behandeling ondergaan, zoals laser, peeling, scrubben etc. Vermijd de eerste week na de behandeling de zon en ga niet onder de zonnebank. Gebruik altijd een crème met SPF.
Hersteltijd
Deze fillerbehandeling laat niet tot nauwelijks sporen achter. Na een liquid facelift behandeling is er in de eerste dagen wel kans op een kleine zwelling en wat blauwe plekjes. De zwelling duurt gelukkig maar enkele dagen. Een dag na de behandeling mag u de eventuele blauwe plekjes bedekken met make up.
Duur resultaat
U kunt gemiddeld 12 maanden lang genieten van een liquid facelift.

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op eeen hyaluronzuur filler uiterst klein. 

Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, hoeft u zich geen zorgen te maken. Veelal is dit goed weg te masseren. Tevens is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven u een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

De artsen van Dikrama Clinics zijn BIG geregistreerd (lid van de NVCG, NVDV, NVCD en NHG) en gebruiken alleen rimpelvullers van A-merken.

Veiligheid is een van de belangrijkste criteria waar wij onze rimpelvullers op selecteren. 

De merken waar Dikrama Clinics mee behandelt zijn al tientallen jaren op de markt en zijn met deze merken al 5-40 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Deze grote aantallen geven aan dat de kans op onverwachte complicaties zeer klein is. Tevens heeft Petra Dikrama ervaring met het behandelen van fillercomplicaties op de complicatie filler polikliniek in het Erasmus MC.

Kosten van een liquid facelift

1 ml
400
2 ml
700
3 ml
900
4 ml
1200
5 ml
1500

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen een reguliere facelift en een liquid facelift is dat bij een reguliere facelift altijd wordt gesneden in de huid. Bij een reguliere facelift snijdt de arts een stuk huid weg om zo het gewenste liftende resultaat te creëren. Een liquid facelift behandeling bestaat uit het injecteren van een tijdelijke filler om zo meer volume te creëren. Tijdens een intakegesprek krijgt u een advies op maat.

Of u een volledige liquid facelift nodig heeft, kunnen onze artsen beoordelen tijdens het gratis intakegesprek. Bij matige tot forse verslapping van de huid kan een volledige liquid facelift de oplossing zijn. Bij lichte tot matige verslapping is een zogenaamde ‘mini-lift’ soms een betere en goedkopere optie. Het verschil tussen deze twee behandelingen is het aantal milliliters dat de arts zal gebruiken.


We horen regelmatig dat men bang is voor een opgezet gezicht.

‘Opgezette’ gezichten worden veroorzaakt door verkeerd gebruik van fillers. De artsen van Dikrama Clinics hebben ontzettend veel ervaring en werken volgens de less is more filosofie. Tijdens de gratis intake kijken onze artsen of u geschikt bent voor een liquid facelift en wat de kwaliteit van uw huid is. Dikrama Clinics geeft u een eerlijk en persoonlijk advies. 

Een liquid facelift is een behandeling met alleen fillers. Een liquid facelift wordt altijd uitgevoerd met een hyaluronzuur. 

Dit verschilt erg per persoon. We hebben cliënten die de volgende dag alleen met een kleine zwelling weer naar kantoor gaan. Maar het kan ook zijn dat u enkele dagen last heeft van wat blauwe plekjes.  Gemiddeld zijn eventuele blauwe plekken na twee tot drie dagen weer op z’n retour.