Filler behandeling

Een kin die bij je past

Kincorrectie

De kin speelt een belangrijke rol voor onze gezichtscontour. De vorm van de kin kan veranderen in het verouderingsproces.

Een kincorrectie met een filler kan een uitkomst bieden om uw gezichtscontour te verbeteren. 

Kincorrectie met filler vóór de behandeling Kincorrectie met filler na de behandeling
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

Het kan ook zijn dat je van nature een kleinere kin hebt waar je ontevreden mee bent, omdat deze misschien niet goed bij het gezicht past.  Maar ook voor bovenstaande omschrijving is een kincorrectie met een filler een goede oplossing. Door een kincorrectie zal ook de kaaklijn beter zichtbaar zijn!

Kincorrectie met hyaluronzuur vóór de behandeling Kincorrectie met hyaluronzuur na de behandeling

De behandeling

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

10 minuten

Pijn

Milde pijn (4 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 400

De behandeling

Na ondertekening van een gezondheidsverklaring en de behandelovereenkomst gaan we van start. De kincorrectie duurt niet langer dan vijftien minuten en bestaat uit een paar prikjes in de kin.

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Start vijf dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Hersteltijd
Het geïnjecteerde gebied kan in de eerste dagen na de behandeling gevoelig zijn en wat gezwollen. Er kunnen blauwe plekjes ontstaan. Uiteraard kun je deze camoufleren met make-up, doe dat niet op de dag van de behandeling.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied. De geïnjecteerde huid niet masseren. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. Vermijd de eerste week na de behandeling de zon en ga niet onder de zonnebank. Gebruik altijd een crème met SPF. In de eerste twee weken geen intensieve gezicht (verzorgende) behandeling ondergaan, zoals laser, peeling en scrubben.
Duur resultaat
De artsen van Dikrama Clinics bestuderen het gezicht grondig voor zo een natuurlijk mogelijk resultaat. De filler die de artsen van Dikrama Clinics gebruiken wordt gemiddeld binnen twaalf maanden na de kincorrectie geleidelijk door het lichaam afgebroken.
Vóór de behandeling
Start vijf dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied. De geïnjecteerde huid niet masseren. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. Vermijd de eerste week na de behandeling de zon en ga niet onder de zonnebank. Gebruik altijd een crème met SPF. In de eerste twee weken geen invasieve gezichtsverzorgende behandeling ondergaan, zoals laser, peeling, scrubben etcetera.
Hersteltijd
Het geïnjecteerde gebied kan in de eerste dagen na de behandeling gevoelig zijn en wat gezwollen. Er kunnen blauwe plekjes ontstaan. Uiteraard kunt u deze camoufleren met make-up, doe dat niet op de dag van de behandeling.
Duur resultaat
De artsen van Dikrama Clinics bestuderen uw gezicht grondig voor zo een natuurlijk mogelijk resultaat. De filler die de artsen van Dikrama Clinics gebruiken wordt gemiddeld binnen twaalf maanden na de kincorrectie geleidelijk door het lichaam afgebroken.

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op eeen hyaluronzuur filler uiterst klein. Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, is er geen reden tot zorg. Veelal is dit goed weg te masseren. Daarnaast is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven iedereen een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

De artsen van Dikrama Clinics zijn BIG geregistreerd (lid van de NVCG, NVDV, NVCD en NHG) en gebruiken alleen rimpelvullers van A-merken.

Veiligheid is een van de belangrijkste criteria waar wij onze rimpelvullers op selecteren. De merken waar Dikrama Clinics mee behandelt zijn al tientallen jaren op de markt en zijn met deze merken al 5-40 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Deze grote aantallen geven aan dat de kans op onverwachte complicaties zeer klein is. Tevens heeft onze arts Petra Dikrama ervaring met het behandelen van filler complicaties op de complicatie filler polikliniek in het Erasmus MC.

Prijzen kincorrectie behandeling

1 ml
400
2 ml
800
3 ml
1200

Veelgestelde vragen

Nee, de artsen van Dikrama Clinics gaan altijd voor de ultieme balans in het gezicht. Het resultaat is altijd zo natuurlijk mogelijk en zal uw gezichtscontour verbeteren. 

De kincorrectie behandeling met een filler is over voor je het weet. Je kunt gewoon praten, eten en kauwen. Het zal even duren voordat de verdovende crème is uitgewerkt, maar daar heb je geen hinder van.

De kosten van de kinfiller is afhankelijk van het aantal mililiter filler dat nodig is voor de kin- en eventueel kaakcorrectie. Dit wordt uiteraard vooraf besproken.