Botox behandeling

Kuitversmalling

Smalle kuiten zonder operatie

Heb je last van grote kuiten? Dan is afvallen en sporten meestal niet de oplossing.  Sporten kan zelfs de oorzaak zijn van een grote kuitomvang, zoals bij hockey. De omvang van je kuiten is daarnaast genetisch bepaald. Sommige mannen en vrouwen ervaren hun grote kuiten als een last. Laarzen zijn bijvoorbeeld altijd te smal en bepaalde broeken krijgen zij lastig aan.

Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

Het is niet algemeen bekend maar dikke kuiten zijn vandaag de dag ook te behandelen met Botox. Door een deel van de kuitspier met Botox te behandelen kan de kuit soms wel twee tot zes centimeter smaller worden. Deze behandeling wordt de “Calf Botox” genoemd en is over komen waaien vanuit Amerika en Azië. Het inspuiten van Botox in een gedeelte van de kuitspier vermindert de activiteit van de spier waardoor de spier in omvang zal slinken. Een smallere kuitomvang is dus wel degelijk mogelijk zonder dat je onder het mes moet. Botox biedt uitkomst!

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreek je samen met de arts alle mogelijkheden. De artsen van Dikrama Clinics houden ten alle tijden rekening met jouw wensen.

De behandeling

Voorbereiding

Consult met de behandelend arts

Verdoving

Niet noodzakelijk

Duur behandeling

10 minuten

Pijn

Zeer milde pijn (2 / 10)

Product

Azzalure

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

3 tot 6 maanden

Prijs

vanaf € 495

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de botox behandeling

Vóór de behandeling
Voordat de arts start met de Botoxbehandeling van de kuiten wordt eerst het te behandelen gebied grondig gedesinfecteerd. Vervolgens worden de prikpunten afgetekend.
Hersteltijd
Meestal zie je niks, hooguit een enkele blauwe plek na deze Botoxbehandeling.
Na de behandeling
De dag van de behandeling raden wij je aan niet te gaan sporten. 
Wij adviseren wel om direct na de behandeling te starten met het regelmatig bewegen van de kuiten.
Duur resultaat
Binnen twee dagen tot twee weken ontspant de kuit, waardoor de omvang afneemt. In de weken daarna zal de kuitspier verder slinken. Het resultaat van een Botox Behandeling tegen grote kuiten blijft aanvankelijk drie tot vier maanden zichtbaar. Indien je vaker komt kun je er mogelijk langer plezier van hebben. Dit is per persoon verschillend.
Vóór de behandeling
Voordat de arts start met de Botoxbehandeling van de kuiten wordt eerst het te behandelen gebied grondig gedesinfecteerd. Vervolgens worden de prikpunten afgetekend.
Na de behandeling
De dag van de behandeling raden wij u aan niet te gaan sporten (ook geen yoga of pilates). 
Wij adviseren wel om direct na de behandeling te starten met het regelmatig aanspannen van de behandelde spier.
Hersteltijd
In vrijwel alle gevallen zijn er geen zichtbare sporen na deze Botoxbehandeling. Heel soms kan na een Botoxbehandeling tegen dikke kuiten lokale roodheid of een blauw plekje optreden. Deze verschijnselen komen zeer weinig voor en verdwijnen gelukkig vanzelf weer.
Duur resultaat
Het resultaat van een Botox Behandeling tegen dikke kuiten blijft aanvankelijk drie tot vier maanden zichtbaar. Indien u vaker komt kunt u er mogelijk langer plezier van hebben. Dit is per persoon verschillend.

Veiligheid

Botuline Toxine of Botox is een uiterst veilig geneesmiddel. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet; voordat het product op de markt werd toegelaten is er jarenlang onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen en complicaties. Botox wordt al meer dan veertig jaar in de medische wereld gebruikt tegen bijvoorbeeld spierspasmen. Bovendien hebben de artsen van Dikrama Clinics jarenlange ervaring met het gebruik van dit middel en zullen zij dit altijd op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid injecteren.

Prijzen botoxbehandeling

Botoxbehandeling voor versmalling van de kuiten
495

Veelgestelde vragen

Omdat de behandeling slechts invloed heeft op een klein gedeelte van de buitenste spiervezels, kun je na de behandeling normaal lopen. 

De artsen van de Dikrama Clinics gebruiken exact de juiste hoeveelheid Botox in de kuitspier hierdoor is er geen kans op spierzwakte in de kuitspier.

Een kuitspier behandeling met Botox is niet heel pijnlijk. Een verdoving is bij deze behandeling niet nodig.