Filler behandeling

Lippen opvullen

Vollere maar natuurlijke lippen

Het schrikbeeld van veel te volle lippen en de zogenaamde ‘eenden mond’ zul je niet zien bij cliënten van Dikrama Clinics. Onze artsen bewijzen dat het opvullen van lippen ook op een subtiele wijze kan. De artsen kijken bij het opvullen van de lippen altijd naar de balans in het gezicht met de mond als ‘eye catcher’. 

Lippen opvullen Lippen opvullen met fillers
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

Wat de reden ook achter jouw wens voor vollere lippen is, je kijkt altijd samen met de arts naar wat het beste bij jouw gezicht past. De vorm van een mond is genetisch bepaald, wij zullen nooit compleet afwijken van uw natuurlijk vorm bij het opvullen van de lippen. Tijdens een gratis consult worden alle opties besproken. 

IMG_9877-bewerkt IMG_9877-bewerkt2
lippen1 lippen2

De behandeling

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

10 minuten

Pijn

Milde pijn (6 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 250

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Start 5 dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Hersteltijd
De eerste paar dagen na het opvullen van de lippen kun je last hebben van blauwe plekken en zwelling in de lippen. De zwelling houdt vaak 2-3 dagen aan en een blauwe plek mag je camoufleren.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn Coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied, geen alcohol. De geïnjecteerde huid niet masseren. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. In de eerste twee weken geen intensieve gezicht (verzorgende) behandeling ondergaan, zoals laser, peeling of scrubben.
Duur resultaat
Het resultaat van het opvullen van de lippen met een hyaluronzuurfiller houdt de eerste keer vaak zes tot negen maanden aan. Naarmate de behandeling vaker wordt herhaald kan het resultaat langer aanhouden.
Vóór de behandeling
Start 5 dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn Coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied, geen alcohol. De geïnjecteerde huid niet masseren. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. In de eerste twee weken geen invasieve gezichtsverzorgende behandeling ondergaan, zoals laser, peeling, scrubben etc.
Hersteltijd
De eerste paar dagen na het opvullen van de lippen kunt u last hebben van blauwe plekken en zwelling in de lippen. De zwelling houdt vaak 2-3 dagen aan en een blauwe plek kunt u camoufleren.
Duur resultaat
Het resultaat van het opvullen van de lippen met een hyaluronzuurfiller houdt de eerste keer vaak zes tot negen maanden aan. Naarmate u de behandeling vaker heeft herhaald kan het resultaat elke keer langen aanhouden.

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op een hyaluronzuur filler uiterst klein. Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, is er geen reden tot zorg . Veelal is dit goed weg te masseren. Tevens is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven iedereen een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

De artsen van Dikrama Clinics zijn BIG geregistreerd (lid van de NVCG, NVDV, NVCD en NHG) en gebruiken alleen rimpelvullers van A-merken. Veiligheid is een van de belangrijkste criteria waar wij onze rimpelvullers op selecteren. De merken waar Dikrama Clinics mee behandelt zijn al tientallen jaren op de markt en zijn met deze merken al 5-40 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Deze grote aantallen geven aan dat de kans op onverwachte complicaties zeer klein is. Tevens heeft onze arts Petra Dikrama ervaring met het behandelen van fillercomplicaties op de complicatie (filler) polikliniek in het Erasmus MC.

Prijzen lipfillerbehandeling

0,5 ml
250
1 ml
450

Veelgestelde vragen

Er is door de beweeglijkheid van de lippen een hele kleine kans op ophopingen. Deze zijn meestal zo klein dat ze niet zichtbaar zijn. Ook verdwijnen deze ophopingen vanzelf. Maar storen de eventuele  oneffenheden dan kunnen onze artsen deze oplossen met een oplosmiddel.

Onze artsen behandelen nooit met te veel product. Wij werken altijd volgens de less is more filosofie. De liprand kan wel de eerste twee tot drie dagen licht omkrullen, dit komt door een tijdelijke zwelling. Deze zwelling verdwijnt naar een paar dagen.

Na 1-2 weken zijn de lippen weer volledig hersteld en voelen de lippen zacht aan.

Het voordeel  aan hyaluronzuur fillers is dat deze oplosbaar zijn met Hyason. 

Er is altijd kans op het ontstaan van blauwe plekjes na de behandeling. Dit is gelukkig niet bij iedereen het geval. De eventuele blauwe plekjes verdwijnen na een paar dagen vanzelf weer. De dag na de behandling mag u deze eventueel ook camuofleren met make up.

0,5 milliliter lipfiller kost € 250, 1 milliliter kost € 450 euro.