Filler behandeling

Mondhoekplooi / Marionetlijnen

Hallo opgewekt gezicht

Hangende mondhoeken zorgen voor een droevige en ontevreden uitstraling. Wanneer de mondhoeken gaan hangen, ontstaan wat wij noemen marionetlijnen. Deze lijnen lopen onder de mond vanaf beide mondhoeken naar beneden. Deze lijnen geven meestal een ontevreden expressie. Dit wordt vaak als vervelend ervaren omdat men onterecht wordt aangesproken op hun slechte humeur. 

Afhangende mondhoeken behandelen met Botox
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

De lijnen onder de mond gaan hangen naarmate men ouder wordt, ook kan gewichtsverlies bijdragen aan een diepere mondhoekplooi. Samen met de arts kijk je naar wat voor jou de beste behandeling is om van  hangende mondhoeken af te komen. Een filler kan uitkomst bieden voor dit probleem. Een fillerbehandeling voor hangende mondhoeken is een relatief kleine ingreep die vrijwel direct voor een zichtbaar zachtere gezichtsuitdrukking zorgt. Het kan zijn dat het nodig is om ook de wangen of de jukbeenderen op te vullen om zo de maximale lifting van de mondhoeken te krijgen. Vaak geeft het opvullen van de kaaklijn ook een extra boost aan het totale resultaat. Al deze mogelijkheden worden besproken met de arts tijdens het intakegesprek. 

De behandeling

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

15 minuten

Pijn

Milde pijn (4 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 700

De mondhoekplooibehandeling

Bij binnenkomst worden er foto’s gemaakt, de arts brengt jouw  gezondheid in kaart en nadat de nodige formulieren zijn ingevuld, wordt de mondhoekplooi ingesmeerd met een verdovende crème. De daadwerkelijke behandeling duurt slechts enkele minuten. De arts plaatst vijf tot tien kleine prikken per plooi om vervolgens het gebied lichtelijk te masseren. Na de behandeling is er ruimte en tijd om de mondhoekplooi te koelen.

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij
Vóór de behandeling
Lang niet iedereen krijgt blauwe plekken na een filler behandeling maar mocht je hier last van krijgen, mag je deze 24 uur na de behandeling bedekken met make-up. Om blauwe plekken zoveel mogelijk proberen tegen te gaan, raden wij aan om 48 uur voor de behandeling geen Aspirine, Naproxen of Ibuprofen in te nemen. Overleg het tijdelijk stoppen met deze medicatie (indien nodig) met je huisarts. Slik je voedingssupplementen of extra vitamines welke een bloedverdunnend effect hebben en/of visolie is het belangrijk dat je vijf dagen voor de geboekte behandeling hiermee stopt. Ook heeft het gebruik van Arnica druppels zich bewezen tegen blauwe plekken. Start met het slikken van deze druppels vijf dagen voor de behandeling. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist.
Hersteltijd
Er kan lichte zwelling optreden na een filler behandeling van de mondhoekplooi. Deze lichte zwelling verdwijnt gelukkig relatief snel en is na enkele dagen niet meer zichtbaar. Eventuele blauwe plekjes mag je de dag na de behandeling camoufleren met make-up.
Na de behandeling
De eerste paar uur na een mondhoekplooi behandeling adviseren wij om geen make-up te dragen. Ook is het niet toegestaan om de eerste week na de behandeling een bezoek te brengen aan een zonnebank of sauna. Vermijd in de buitenlucht directe zonnestralen en smeer een goede SPF op uw gezicht. Plan gedurende twee weken geen intensieve gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialist. Twee weken na de mondhoekplooi behandeling zien wij u graag terug op de controleafspraak!
Duur resultaat
Gemiddeld kun je een jaar lang genieten van jouw nieuwe opgewekte uiterlijk!

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Een half uur voor de start van de daadwerkelijke behandeling, smeert de arts het nog te behandelende gebied in met een verdovende crème om zo de pijnervaring naar een minimum terug te schroeven. Lang niet iedereen krijgt blauwe plekken na een filler behandeling maar mocht u het krijgen van blauwe plekken zoveel mogelijk proberen tegen te gaan, raden wij u aan om 48 uur voor de behandeling geen Aspirine, Naproxen of Ibuprofen in te nemen. Overleg het tijdelijk stoppen met deze medicatie indien nodig met uw huisarts. Slikt u voedingssupplementen of extra vitamines welke een bloedverdunnend effect hebben en/of visolie is het belangrijk dat u vijf dagen voor de geboekte behandeling hiermee stopt. Ook heeft het gebruik van Arnica druppels zich bewezen tegen blauwe plekken. Start met het slikken van deze druppels vijf dagen voor de behandeling. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist.
Na de behandeling
De eerste paar uur na een mondhoekplooi behandeling adviseren wij om geen make-up te dragen. Ook is het niet toegestaan om de eerste week na de behandeling een bezoek te brengen aan een zonnebank of sauna. Vermijd in de buitenlucht directe zonnestralen en smeer een goede SPF op uw gezicht. 
Plan gedurende twee weken geen invasieve gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialist. Twee weken na de mondhoekplooi behandeling zien wij u graag terug op de controleafspraak!
Hersteltijd
Er kan lichte zwelling optreden na een filler behandeling van de mondhoekplooi. Deze lichte zwelling verdwijnt gelukkig relatief snel en is na enkele dagen niet meer zichtbaar. Eventuele blauwe plekjes mag u na enkele uren camoufleren met make-up.
Duur resultaat
Gemiddeld kunt u een jaar lang genieten van uw nieuwe opgewekte uiterlijk!

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op een hyaluronzuur filler uiterst klein. Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, is dat geen reden tot zorg. Veelal is dit goed weg te masseren. Tevens is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven iedereen een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

Prijzen fillerbehandeling met hyaluronzuur

1 ml
400
2 ml
700
3 ml
900
4 ml
1200
5 ml
1500

Veelgestelde vragen

Deze zone is een van de lastigere plekken om te behandelen. Dit komt omdat de mond zo ontzettend veel in beweging is en in deze relatief kleine zone wel zes spiertjes samen komen. Is de huid inmiddels dusdanig slap geworden, kan het zijn dat de artsen van Dikrama clinics je een andere behandeling adviseren. Bij fikse huidverslapping kan een liquid facelift een betere uitkomst bieden dan een losse fillerbehandeling. Als je namelijk de wangen en de jukbeenderen mee neemt, wordt het liftende effect groter. Bovenstaande mogelijkheden kun je allemaal tijdens een gratis intakegesprek bespreken met de arts.

De mondhoek en kaaklijn liggen nu eenmaal in hetzelfde gebied en worden daardoor vaak samen behandeld (het samen behandelen zorgt voor mooie resultaten). Maar natuurlijk kies je zelf wat je nodig acht voor het resultaat dat je voor ogen hebt.

Een behandeling is mogelijk vanaf € 700,-.