Filler behandeling

Neuscorrectie

Een rechte neus zonder snijden

De neus, het middelpunt van het gezicht, kan voor veel onzekerheid zorgen. Wij zien in de kliniek veel mensen die zo ontevreden zijn over hun neus dat het hen belemmerd op meerdere vlakken in het leven. Een knobbel, een deuk of een scheve neus kan (onterecht) het gevoel geven dat het gezicht niet in balans is. Stoor jij je ook aan de vorm van je neus? Dan hoef je tegenwoordig niet meteen de rigoureuze beslissing te nemen om onder het mes te gaan. Een behandeling met fillers kan voor jou de oplossing zijn. 

Neuscorrectie Neuscorrectie
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

Een filler behandeling kan in veel gevallen hetzelfde resultaat laten zien als een operatie! Maar dan zonder narcose en de pijnlijke zwelling achteraf. Bij een neuscorrectie met fillers is nauwelijks hersteltijd en kun je de volgende dag gewoon naar het werk!

De artsen van Dikrama Clinics kunnen met een filler een kromme neusrug of een bobbel op de neusrug goed corrigeren. Jouw wensen en de mogelijkheden worden besproken tijdens de gratis intake. Een neuscorrectie met filler is een kleine ingreep maar uit ervaring weten wij dat het voor groot plezier zorgt!

De neus kan ook veranderen in de loop der jaren. De oren en neus blijven namelijk ons hele leven lang doorgroeien. Doordat de neus blijft groeien, kan de neuspunt verlengen en wijst het uiteinde van de neus misschien wel naar beneden. Bij Dikrama Clinics behandelen we het puntje van de neus dan met een klein beetje filler zodat deze weer iets omhoog komt te staan. Deze hele kleine ingreep zorgt voor prachtig resultaat!

De behandeling

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

15 minuten

Pijn

Zeer milde pijn (3 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 500

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Start 5 dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Hersteltijd
Deze neuscorrectie met fillers kost weinig tijd en er zijn (achteraf) niet tot nauwelijks sporen van de behandeling te zien. Er kan een blauw plekje optreden, deze kun je de volgende dag weer bedekken met make- up. Lichte zwelling is ook mogelijk, dit verdwijnt veelal weer na 2-3 dagen.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn Coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied, geen alcohol. De geïnjecteerde huid niet masseren. De eerste 2 dagen geen bril dragen. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. In de eerste twee weken geen intensieve gezicht (verzorgende) behandeling ondergaan, zoals laser, peeling, of scrubben.
Duur resultaat
Gemiddeld kan men 12 maanden lang genieten van een (filler) neuscorrectie behandeling.
Vóór de behandeling
Start 5 dagen voor de behandeling met Arnica druppels (3x per dag 10 druppels) tegen blauwe plekken.
Na de behandeling
Het geïnjecteerde gebied kan gekoeld worden na de behandeling, er zijn Coolpacks in de kliniek aanwezig. Op de dag van de behandeling: niet sporten, geen make-up op het geïnjecteerde gebied, geen alcohol. De geïnjecteerde huid niet masseren. De eerste 2 dagen geen bril dragen. Tot drie dagen na de behandeling niet in de sauna. In de eerste twee weken geen invasieve gezichtsverzorgende behandeling ondergaan, zoals laser, peeling, scrubben etcetera.
Hersteltijd
Deze neuscorrectie met fillers kost weinig tijd en er zijn (achteraf) niet tot nauwelijks sporen van de behandeling te zien. Er kan een blauw plekje optreden, deze kunt u de volgende dag weer camoufelren met make up. Lichte zwelling is ook mogelijk, dit verdwijnt veelal weer na 2-3 dagen.
Duur resultaat
U kunt gemiddeld 12 maanden lang genieten van van een (filler)neuscorrectie behandeling.

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op eeen hyaluronzuur filler uiterst klein.

 Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, is dat geen reden tot zorg. Veelal is dit goed weg te masseren. Tevens is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven iedereen een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

De artsen van Dikrama Clinics zijn BIG geregistreerd (lid van de NVCG, NVDV, NVCD en NHG) en gebruiken alleen rimpelvullers van A-merken.

Veiligheid is een van de belangrijkste criteria waar wij onze rimpelvullers op selecteren. 

De merken waar Dikrama Clinics mee behandelt zijn al tientallen jaren op de markt en zijn met deze merken al 5-40 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Deze grote aantallen geven aan dat de kans op onverwachte complicaties zeer klein is. Daar komt bij dat onze arts Petra Dikrama ervaring heeft met het behandelen van fillercomplicaties op de complicatie filler polikliniek in het Erasmus MC.

Kosten neus-lippenplooi opvullen

1 ml
400
2 ml
700
3 ml
900
4 ml
1200
5 ml
1500
Neuscorrectie Neuscorrectie

Veelgestelde vragen

Stoor je je aan een bobbel, een deuk of andere oneffenheden op je neus, dan kunnen de artsen van Dikrama Clinics dit mogelijk verhelpen met een fillerbehandeling. Wat onze artsen niet kunnen, is de neus kleiner maken. 

Ja, we kunnen een bobbel of een deuk laten verdwijnen door het gebruik van fillers. Hierdoor wordt de neus optisch rechter. (We kunnen de neus niet kleiner maken).

De kosten van een neusfiller bedragen €500,-.