Privacy Verklaring Dikrama Clinics B.V.

Adres:
Zakkendragerssteeg 13
3511 AA Utrecht 

KvK-nummer: 80115586
BTW-nummer: NL861559551B01

Uw privacy is voor Dikrama Clinics van groot belang. Uw gegevens zijn veilig bij ons. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij dikramaclinics.nl doen met uw informatie.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd.

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze website moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw nickname, naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, factuuradres en geslacht. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat u het account hebt opgeheven.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt. 

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit kunnen wij per e-mail, per post en via social media doen.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze site om te achterhalen op welke plek u bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als u dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij delen uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde met andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

U kunt bij de desbetreffende site zoals bijvoorbeeld Facebook ook uw informatie opvragen.

Ga naar facebook.com/settings en klik op ‘Een kopie downloaden van je Facebook-gegevens’

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, het kan zijn dat sommige onderdelen van de website dan niet meer naar behoren werken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Googlediensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Indien wij de privacyverklaring wijzigen krijgt u altijd een melding van ons.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U kunt het volgende van ons verzoeken:

  • uitleg over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in u persoonsgegevens
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bijzondere data

Wij vinden het belangrijk om uw behandeling en aanwezigheid met de hoogst mogelijke integriteit te laten verlopen. Wij hebben een elektronisch patiëntendossier op een externe server zodat gestolen computers, laptops en tablets geen enkele informatie over onze cliënten bevatten. Daarnaast is dit systeem natuurlijk beschermd met wachtwoorden zodat alleen de arts bij de medische gegevens kan. Ander personeel kan beperkt de contactgegevens inzien. De bewaartermijn van deze patiëntendossiers wordt over het algemeen geregeld in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Hierin staat dat de kliniek de gegevens gedurende 15 jaar moet bewaren.

Al uw medische gegevens vallen onder het beroepsgeheim. Medewerkers hebben getekend voor een bedrijfsprotocol waar vereist wordt dat men niet spreekt over cliënten /diens behandelingen.

Privacy verklaring Dikrama Clinics, versie datum 21-10-20.