Filler behandeling

Jukbeenderen

Een jeugdig uiterlijk

Het inspuiten van een filler ter plaatse van het jukbeen accentueert de V-vorm van het gezicht, dit zorgt voor een jeugdig uiterlijk. Het vullen van het gebied bij de jukbeenderen haalt vermoeidheid uit het gezicht en herstelt de natuurlijke contouren.

Door het ouder worden van de huid kan er verlies van steunweefsel optreden. Met fillers kan het volume bij de jukbeenderen goed hersteld worden of, indien gewenst,  juist benadrukt worden. Onze artsen kijken altijd eerst uiterst nauwkeurig naar jouw gezichtsvorm voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Het behandelen van de jukbeenderen geeft het gezicht een kleine lift waardoor je er minder moe uitziet. Maar dit is uiteraard met behoud van jouw eigen natuurlijke uitstraling. Een mooi bijkomend effect van het behandelen van de jukbeenderen is dat de neuslippenplooi verzacht wordt, waardoor deze behandeling een verjongend effect heeft op het gehele gezicht.

Traangootbehandeling Traangootbehandeling

* inclusief traangoot filler

Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

De artsen van Dikrama Clinics kiezen er bewust voor om tijdens een eerste behandeling minder product te gebruiken. Onze artsen kiezen namelijk liever voor de zogeheten touch-up bij een vervolgafspraak. Door een bepaalde voorzichtigheid tijdens de eerste behandeling blijven wij altijd bij de wensen van de klant. Op deze manier kunnen de artsen het meest natuurlijke resultaat behalen.
Dikrama Clinics zal altijd zorgen voor exact de juiste balans tussen huidverbetering en het behouden van eigen schoonheid. Hierdoor voelt men zich na een behandeling vaak comfortabeler  met hun (licht aangepaste) uiterlijk. Maar blijft eigen uitstraling bestaan en dat vinden wij bij Dikrama Clinics het allerbelangrijkst. 

De hyaluronzuurfiller Saypha of Restylane die gebruikt wordt in het gebied van de jukbeenderen is uiterst veilig. Bij Dikrama Clinics gebruiken de artsen alleen hyaluronzuren die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen. Het grote pluspunt van hyaluronzuur is dat het ook in onze huid zit. Het zorgt in de huid voor hydratatie en is belangrijk voor de elasticiteit van de huid. Het lichaam kent deze stof en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie nihil. Er zijn al meer dan 40 miljoen behandelingen uitgevoerd met deze filler en tot op heden zonder noemenswaardige complicaties of nadelige effecten. Ten slotte kan deze filler actief worden opgelost door het oplosmiddel Hyason. Dit garandeert een extra stukje veiligheid. 

liquid-voor liquid-na

* inclusief liquid facelift

De behandeling

Voorbereiding

Consult met de behandelend arts

Verdoving

Verdovende spray, werkt binnen 2 minuten

Duur behandeling

10 minuten

Pijn

Zeer milde pijn (3 / 10)

Product

Hyaluronzuur

Veiligheid

Uiterst veilig

Duurzaamheid

+/ 12 maanden

Prijs

vanaf € 400

Wat doet het opvullen van de jukbeenderen voor jouw gezicht
  • Verzachten neus-lippenplooi
  • Herstel natuurlijke contouren
  • Accentueren V-vorm gezicht
De behandeling

Nadat er foto’s zijn gemaakt voor jouw persoonlijk dossier, er een behandelovereenkomst is  getekend en jouw algemene gezondheid in kaart is gebracht door de arts, wordt het gebied van de jukbeenderen ingesmeerd met een verdovende crème.
De behandeling van de jukbeenderen duurt niet langer dan een paar  minuten. De behandeling bestaat slechts uit vijf tot tien prikjes. Na het geven van de prikjes masseert de arts het behandelde gebied. Hierna is er nog tijd om de jukbeenderen te koelen met een koelelement van de kliniek.

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de fillerbehandeling met hyaluronzuur

Vóór de behandeling
Bij een behandeling voor het opvullen van de jukbeenderen met een filler is het raadzaam om vijf dagen voor de behandeling Arnica druppels in te nemen (max. Dosering).
Hersteltijd
Na een filler behandeling van de jukbeenderen, kan er enige zwelling optreden maar bij veruit de meeste gevallen zijn er geen sporen van de behandeling zichtbaar. In sommige gevallen ontstaat er een blauw plekje welke je enkele uren na de behandeling gewoon mag camoufleren.
Na de behandeling
Je kunt het behandelde gebied direct koelen. Het is belangrijk om drie dagen na de behandeling uit de zon blijven (ook geen zonnebank of sauna). Gebruik na de behandeling dagelijks een zonnefactor met goede SPF. Onze artsen adviseren in de eerste twee weken geen intensieve behandeling bij een schoonheidsspecialist te ondergaan. Na twee weken zien wij je graag weer terug voor een controle afspraak.
Duur resultaat
Het uiteindelijke resultaat van een behandeling van de jukbeenderen is gemiddeld na twee weken goed zichtbaar. Gemiddeld breekt hyaluronzuur in 12 maanden geleidelijk af. Na 12 maanden kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.
Vóór de behandeling
Wij vragen aan onze klanten een half uur voor de start van de behandeling aanwezig te zijn. Bij een behandeling voor het opvullen van de jukbeenderen met een filler is het raadzaam om vijf dagen voor de behandeling Arnica druppels in te nemen (max. Dosering).
Na de behandeling
U kunt het behandelde gebied direct koelen. Het is belangrijk dat u de drie dagen na de behandeling uit de zon blijft (ook geen zonnebank of sauna). Gebruik na de behandeling dagelijks een zonnefactor met goede SPF. Onze artsen adviseren in de eerste twee weken geen invasieve behandeling bij een schoonheidsspecialist te ondergaan. Na twee weken zien wij u graag terug voor een controle afspraak.
Hersteltijd
Na een filler behandeling van de jukbeenderen, kan er enige zwelling optreden maar bij veruit de meeste gevallen zijn er geen sporen van de behandeling zichtbaar. In sommige gevallen ontstaat er een blauw plekje welke u enkele uren na de behandeling gewoon mag camoufleren.
Duur resultaat
Het uiteindelijke resultaat van een behandeling van de jukbeenderen is gemiddeld na twee weken goed zichtbaar. Gemiddeld breekt hyaluronzuur in 12 maanden geleidelijk af. Na 12 maanden kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.

Veiligheid

Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van de huid. Het zorgt voor een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent hyaluronzuur en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie op eeen hyaluronzuur filler uiterst klein. Als er na de behandeling een kleine ophoping of a-symmetrie is ontstaan in het gezicht, is er geen reden tot zorg. Veelal is dit goed weg te masseren. Tevens is hyaluronzuur de enige filler die actief kan worden opgelost. Wij geven al onze klanten een resultaat op maat en kunnen eventueel te veel aan filler oplossen met Hyason.

Prijzen fillerbehandeling met hyaluronzuur

1 ml
400
2 ml
700
3 ml
900
4 ml
1200
5 ml
1500

Veelgestelde vragen

Wij willen juist voorkomen dat je appelwangen krijgt. Onze artsen vullen de jukbeenderen dan ook hoog op. Hiermee voorkomen wij het appelwangen effect.
Je kunt er in overleg met de arts voor kiezen om ook de slapen mee te behandelen. Door de slapen ook te behandelen ontstaat er een mooi liftend effect.

Het opvullen van de jukbeenderen en eventueel de slapen zorgt voor een liftend effect aan de bovenkant van het gezicht. Wel met ‘gratis’ bijkomend effect dat de neuslippenplooi vaak iets minder diep wordt.
Wil je een liftend effect op de onderkant van het gezicht dan moet vaak de mondhoekplooi ook meegenomen worden. Maar het creëren van een volledig liftend effect op de onderkant van het gezicht is moeilijk en helaas niet altijd mogelijk. Tijdens het gratis intakegesprek kun je alle mogelijkheden met een arts van Dikrama clinics bespreken.

De prijs is afhankelijk van het aantal benodigde milliliters. Dit wordt vooraf door de behandelend arts met u besproken.