Botox behandeling

Wenkbrauwlift

Een frisse blik

Lage of afhangende wenkbrauwen kunnen zorgen voor een vermoeide, zorgelijke of boze blik, daarnaast kan het lijken of je ogen dieper in de oogkassen liggen. Ook kunnen lage wenkbrauwen een drukkend gevoel op de ogen veroorzaken. Een wenkbrauwlift met Botuline Toxine kan een oplossing bieden voor wenkbrauwen die wat gezakt zijn of van nature wat lager staan. De spier die de wenkbrauw omlaag trekt wordt verslapt waardoor de wenkbrauwen worden gelift met als gevolg een frissere en minder vermoeide blik met behoud van je natuurlijke gelaatstrekken.

Wenkbrauwlift vóór de Botoxbehandeling Wenkbrauwlift na de Botoxbehandeling
Best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland

Gespecialiseerde én gecertificeerde artsen

Altijd een natuurlijk resultaat

Dé meest holistische cosmetische kliniek

Voor jou
met aandacht

De behandeling bestaat uit twee tot zeven prikjes die worden gezet rond je wenkbrauwen, waardoor de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken ontspannen. De behandeling is voorbij voordat je het weet.

Kraaienpootjes behandelen met Botox Kraaienpootjes behandelen met Botox

De behandeling

Voorbereiding

Consult met de behandelend arts

Verdoving

Niet noodzakelijk

Duur behandeling

5 minuten

Pijn

Zeer milde pijn (1 / 10)

Product

Botuline Toxine (Botox)

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

3 tot 6 maanden

Prijs

vanaf € 50 *

* in combinatie met een andere zone Botox behandeling
Een natuurlijk resultaat

Bij Dikrama Clinics staan wij voor een natuurlijk resultaat. De strakgetrokken gezichten in de media en alle glossy magazines, zijn geen afspiegeling van onze klantenkring. De artsen van Dikrama Clinics kijken goed naar al je wensen en mogelijkheden voordat ze een persoonlijk advies geven dat past bij de natuurlijke trekken van het gezicht. Wij beginnen liever met één zone Botox om je rustig te laten wennen aan het effect, voordat we, indien gewenst, meerdere zones behandelen. “Less is more” is ons devies.

Ons team van specialisten

Petra Dikrama
Jocelyne Dikrama
Irene Veth
Efrem Shiferaw
Aangesloten bij

Het verloop van de botox behandeling

Vóór de behandeling
Nadat er foto’s zijn gemaakt voor jouw dossier en je een behandelovereenkomst hebt getekend gaat de behandeling van start.
Hersteltijd
De hersteltijd van de wenkbrauwlift met Botox is minimaal. Heel soms kan er een blauw plekje ontstaan als een vaatje wordt geraakt, maar deze kans is uiterst klein.
Na de behandeling
Wij adviseren je twee uur na de behandeling niet te gaan liggen. Sporten raden wij na de behandeling ook af. Trek na de behandeling de wenkbrauwen een aantal keren op zodat de botox beter en sneller wordt opgenomen in de spier.
Duur resultaat
De wenkbrauwlift zal binnen twee dagen tot twee weken zichtbaar zijn. In die periode zal de behandelde spier immobiel worden en de aanspanning verminderen. Het resultaat zal ongeveer drie tot vier maanden aanhouden.
Vóór de behandeling
Nadat er foto’s van u zijn gemaakt voor uw dossier en u een behandelovereenkomst heeft getekend gaat de behandeling van start.
Na de behandeling
Wij adviseren u twee uur na de behandeling niet te gaan liggen of te bukken. Sporten en yoga raden wij na de behandeling ook af. Trek na de behandeling de wenkbrauwen een aantal keren op zodat de botox beter en sneller wordt opgenomen in de spier.
Hersteltijd
De hersteltijd van de wenkbrauwlift met Botox is minimaal. Heel soms kan er een blauw plekje ontstaan als een vaatje wordt geraakt, maar deze kans is uiterst klein.
Duur resultaat
De wenkbrauwlift zal binnen twee dagen tot twee weken zichtbaar zijn. In die periode zal de behandelde spier immobiel worden en de aanspanning verminderen. Het resultaat zal ongeveer drie tot vier maanden blijven.

Veiligheid

Botuline Toxine of Botox is een uiterst veilig geneesmiddel. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet; voordat het product op de markt werd toegelaten is er jarenlang onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen en complicaties. Botox wordt al meer dan veertig jaar in de medische wereld gebruikt tegen bijvoorbeeld spierspasmen. Bovendien hebben de artsen van Dikrama Clinics jarenlange ervaring met het gebruik van dit middel en zullen zij dit altijd op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid injecteren.

Prijzen botoxbehandeling

Één zone (voorhoofd, frons, dubbele wenkbrauwlift of kraaienpootjes)
175
Twee zones
325
Drie zones
450

Veelgestelde vragen

Bij een milde verslapping van de spier die ervoor zorgt dat de wenkbrauwen gaan hangen, kan een wenkbrauwlift met Botox uitkomst bieden. Je kunt terecht in onze kliniek voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek om te kijken of de wenkbrauwlift geschikt voor jou is.

Een verbaasde uitdrukking kan niet veroorzaakt worden door een wenkbrauwlift.

Als de juiste spier wordt geïnjecteerd, kan je wenkbrauw niet gaan hangen.