Ben je op zoek naar de beste Botox kliniek?

Je overweegt een Botox-behandeling. Natuurlijk wil je dit door de beste arts in een betrouwbare kliniek laten doen. Tussen alle aanbieders kan het een lastige opgave zijn om die te vinden; iedere arts kan zich “cosmetisch arts” noemen, dit is geen beschermde titel. 

Onze artsen zijn écht gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde; 

Monique Dikrama is cosmetisch arts KNMG (hetgeen wél een beschermde titel is) en is een ware autoriteit op het gebied van injectables.

Petra Dikrama is cosmetisch dermatoloog én micrografisch chirurg, waardoor zij de huid en de anatomie als geen ander kent;

Jocelyne Dikrama is cosmetisch huisarts, opereert ook vele jaren en legt door haar achtergrond perfect de schakel tussen onze interne organen, onze psyche en onze huid; voor een lichaam in balans!

Samen hebben zij vele jaren ervaring in de cosmetische geneeskunde. Dit beoefenden zij in gerenommeerde klinieken zoals Erasmus Aesthetics, The Body Clinic en Velthuiskliniek.

Onze artsen behoren tot de beste en meest gewaardeerde cosmetisch artsen van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen onze klanten: 

9,0 gemiddeld op kliniekervaringen.nl

10 gemiddeld op zorgkaart.nl

5 sterren (5,0) op Google Reviews 

Wij werken alleen met botulinetoxine-merken die al lange tijd op de markt zijn, de hoogste keurmerken hebben en uiterst veilig zijn. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Bel voor een gratis consult: 030 6330071 of mail naar info@dikramaclinics.nl

De beste Botox kliniek: Dikrama Clinics